اتصال ویدئو پروژکتور به لپ تاپ یا سیستم - خدمات کامپیوتر در محل-پشتیبانی شبکه-راه اندازی شبکه

914 11 11  - 0933
شمال تهران   62 58 31 22 - 021
شرق تهران   31 32 58 77 - 021
تمامی نقاط تهران   01 77 45 88 - 021

اتصال ویدئو پروژکتور به لپ تاپ یا سیستم

آموزش نصب و راه اندازی ویدئو پروژکتور

هیچ چیزی ناراحت کننده‌تر از این نیست که وقتی که پروژکتور جدیدتان را به لپ تاپ متصل می کنید (یا برعکس)، چیزی جز صفحه استارت آپ نبینید. اولین چیزی که باید به خاطر داشته باشید این است که از ۱۰ بار مشکل پیش آمده، ۹ موردش صرفا به این علت است که لپ تاپ یا رایانه قادر نیست ویدئو پروژکتور راشناسایی کند. از این رو برای اینکه مطمئن شوید که لپ تاپ، پروژکتور را شناخته است، باید مراحل زیر را طی کنید:

مراحل اتصال ویدئو پروژکتور به لپ تاپ، کامپیوتر یا رایانه

پروژکتور را روشن کنید. (وقتی که لپ تاپ بالا می آید، سیستم عامل (به طور مثال ویندوز) به دنبال همه دستگاه‎هایی است که به لپ تاپ وصل شده‎اند. بنابراین درصورتی که سیستم عامل، پروژکتور را نشناسد، دیگر نرم‎افزار لود نمی‎شود و قادر به برقراری ارتباط با آن نیست. پس به یاد داشته باشید که وقتی که آماده ارایه مطلب و کنفرانس دادن می شوید، اول پروژکتور را روشن کنید ، سپس از دکمه های تابع استفاده کنید)

  1. جهت اتصال صحیح، کابل‎ها را طبق تصویر زیر که برای اکثر مدلهای پروژکتورهای جدید به کار می‎آید، به پروژکتور وصل کنید.
وصل کردن پروژکتور به رایانه
مراحل اتصال ویدئو پروژکتور به لپ تاپ و کامپیوتر

 

  • شناسایی اتصالات موجود

پنج نوع اتصال وجود دارد که به پروژکتور این امکان را می دهد تا آن را به یک رایانه یا تلویزیون وصل کنید. (قبل از وصل کردن به این دستگاه‎ها، لازم است تشخیص بدهید که رایانه شما به همراه تلویزیون و پروژکتور چه امکاناتی دارند)

درگاه های پروژکتور ان ای سی NEC-M322X را در تصویر زیر مشاهده می کنید :

درگاه های پروژکتور ان ای سی (NEC-M403X(M323X
درگاه های پروژکتور ان ای سی (NEC-M403X(M323X
  • VGA: یکی از رایج ترین اتصالات رایانه به شمار می‎آید. با این وجود همه مانیتورها و پروژکتورها این ورودی را ندارند. VGA دارای ۱۵ پین است که اغلب برای مانیتور رایانه استفاده می شود.
IMG_0066
VGA
vga
پورت وی جی ا ی
  • HDMI: این پورت در حال تبدیل شدن به یکی از اتصالات محبوب کاربران رایانه و به همان نسبت تلویزیون و پروژکتور است. کارت های ویدیویی جدیدتر برای رایانه‎های رومیزی از خروجی HDMI استفاده می کنند که برای اتصال به LCD ،LED TVs و به همان نسبت سیستم‎های پروژکتورهای اچ دی سینمای خانگی به صورت عالی کارایی دارند. HDMI بالاترین کیفیت را از یک رایانه به یک تلویزیون یا پروژکتور ارائه می دهد.
hdmii
HDMI
HDMI
HDMI Cables
  • DVI: پورت DVI از VGA جدیدتر و تصویر واضح تری را نمایش می‎دهد. از این پورت بیشتر در پروژکتورها نسبت به تلویزیون ها استفاده می‎شود. از انجایی که پورت DVI درپروژکتورها و تلویزیونها به ندرت یافت می‎شود ما به شما پورت HDMI را توصیه می‎کنیم.

dvi

  • Composite Video: این پورت معمولا در پروژکتورها و تلویزیونها یافت می‎شود اما در کامپیوترهای مدرن کمیاب است. اتصال ان از طریق کابل مادگی زردی با دسته سه تایی قرمز، سفید و زرد صورت می‎گیرد. تنها از ان در ویدئو کارتهای قدیمی کامپیوترهای رومیزی استفاده می‎شود.
co,posite video
Composite Video
  • S-Video: از این اتصال عموما در تلویزیونها و پروژکتورها استفاده می‎شود اما به طورر رسمی در لپ تاپ ها و کامپیوترهای رومیزی دیده می‎شود. این پورت در رده بالاتری از ویدئو کامپوزیتها قرار میگیرد.
s video
S-Video

111

222

33

444

نکات:

  • برای داشتن بهترین کیفیت تصویر، به شما توصیه می‎کنیم رزولوشن را طوری تنظیم کنید که با رزولوشن اصلی پروژکتور دقیقا یکی باشد. ما پیشنهاد می‎کنیم که رایانه‎تان با ۶۰ هرتزrefresh rate راه اندازی شود.
    بدین منظورابتدا گزینه advanced settings را کلیک می‎کنیم تا پنجره جدیدی باز شود که تنظیمات monitor در آن وجود دارد. در قسمت monitor setting عدد ۶۰ هرتز را برای screen refresh rate انتخاب می‎کنیم و گزینه Apply را می‎زنیم تا تنظیمات جدید فعال شود.
شکل5
تنظیمات مانیتور
  • در حالی که بعضی از کامپیوترها دارای پورت‎های کامپوزیت، s-video یا ویدئو کامپوننت هستند، شما تنها با استفاده از کابل‎های DVI یا VGA و البته HDMI به بهترین تصویر خواهید رسید.
  • پروژکتورها سیگنال‎های کامپیوتری را از طریق “یو اس بی” یا “فایروایر” دریافت نخواهند کرد.
  • اکثر کابل‎کشی‎ها این امکان را به شما می‎دهند که از حداکثر حدود ۴٫۵ تا ۷٫۵ متر VGA یا DVI بدون هیچ سخت افزار اضافی استفاده کنید. نصب‎های وسیع‌تری که به بیش از این مقدار کابل‎کشی VGA یا DVI نیاز دارند، به یک تقویت کننده سیگنال احتیاج خواهند داشت.
  • برای داشتن بهترین صدا به شما توصیه می‎کنیم که کارت صدای رایانه را به یک دریافت کننده صوتی یا بلندگوهای رایانه‎ای متصل کنید. این کار، صدای با کیفیت و بلندی تولید خواهد کرد.
  • اگر در نظر دارید که از بلندگوهای پروژکتور (اگر در دسترس باشند) استفاده کنید، شما ممکن است به یک آداپتور صوتی خاص احتیاج پیدا کنید. همه کارت صداهای رایانه‎ای یک جک خروجی صوتی ۳٫۵ میلیمتری دارند. بعضی از پروژکتورها دارای رابط‎های ورودی صوتی استریو RCA هستند. شما ممکن است به یک مینی جک ۳٫۵ میلیمتری برای آداپتور RCA استریو یا کابل نیاز داشته باشید. بعضی از پروژکتورها ممکن است با یک آداپتور صوتی ارائه شوند.
  • اگر یک کارت گرافیک single head (یک پورت نمایشگر) دارید و دوست دارید به یک نمایشگر رومیزی و پروژکتور متصل شوید، لازم است که از یک اسپیلاتور تصویر تقویت کننده VGA استفاده کنید. این اسپیلاتور سیگنال‎های رایانه‎ای را تقسیم کرده و به بیش از یک دستگاه نمایش خروجی می‎دهد. بعضی از کامپیوترها، کارت گرافیک dual head (دو پورت نمایشگر) دارند که به شما این اجازه را می‎دهد که از یک نمایشگر رایانه و پروژکتور بدون هیچ وسیله اضافی استفاده کنید.

 

  • راهنمای وصل کردن لپ تاپ به ویدئو پروژکتور با ویندوز ۸

تنظیمات ویندوز 8 برای ویدئو پروژکتور
تنظیمات ویندوز ۸ برای ویدئو پروژکتور

اتصال ویندوز لپ تاپ ۸ ،یک راه عالی برای ارائه مطلب ،نشان دادن تصاویر و یا حتی تماشای یک فیلم بر روی یک صفحه نمایش بزرگتر می باشد و این وصل کردن لپ تاب به ویدئو پروژکتور، به راحتی انجام می شود.

این مراحل را دنبال کنید و ظرف چند دقیقه،صفحه نمایش خود را از طریق یک پروژکتورمشاهده کنید. (البته بستگی به این دارد که شما کابل ها و ورودی های را درست به هم وصل کنید)

توجه: شما می توانید با استفاده از میانبر Windows Key + P دیگر نیازی به رفتن به کنترل پنل (Control Panel) نداشته باشید.

Windows Key + P
Windows Key + P

۱- در حالی که ویدئو پروژکتور روشن است ، کابل را به لپ تاپ وصل کنید

( این اتصال هم بستگی به لپ تاپ و هم پروژکتور شما دارد.اکثر لپ تاپ ها دارای درگاه( پورت) VGA یا DVI هستند، اما تعدادی کمی لپ تاپ از هر دو پورت برخوردارند. برخی از پروژکتورها از پورت USB نیز برخوردارند. بهترین گزینه را برای خودتان انتخاب کنید و یا این که هر کابلی که برای اتصال مورد نیاز است را استفاده کنید).

۲-  صفحه Control Panel را با تایپ کردن واژه “Control” در نوار جستجو و انتخاب گزینه پایین باز کنید.

۳٫ در کادر جستجو کنترل پنل، کلمه «Projector» را تایپ کنید و سپس بر روی(Connect To A Projector )به معنی  « اتصال به یک پروژکتور» کلیک نمایید.

۴-  یکی از گزینه ها  زیر را برای چگونگی نحوه نمایش انتخاب کنید:

  • Duplicate: در این حالت تصویر بر روی صفحه نمایش و همچنین لپ تاپ نمایش داده می‎شود.
  • Extend: در این حالت تصویر شما بر روی دو مانیتور پخش می‎شود و می‎توانید مطالب مورد نظر را بین دو مانیتور جا به جا کنید.
  •  second screen only : در این حالت تصویر فقط بر روی صفحه نمایش پروژکتور پخش خواهد شد.

۵- اکنون صفحه نمایش شما از طریق پروژکتور ظاهر می شود. به همین سادگی !

(اگر با هر مشکلی مواجه شدید ، مطمئن باشید که ویندوز ۸ ،سخت افزار را شناسایی کرده باشد.)

 

سوالات رایج

مشکل ۱: نوار روشنی از پایین تا بالا می‎پیچد.
راه حل:
این مورد عموما ground loop نامیده می‎شود. تاثیرات ground loop  به علت تفاوت قدرت برق بین منبع و پروژکتور ایجاد می‎شوند. راه حل این است که منبع و پروژکتور را به زمین متصل کنیم. از یک جداکننده ground loop استفاده کنید و یا رایانه و پروژکتور را به یک خروجی برق یکسان متصل کنید.
یک نوار پیچشی همچنین می‎تواند به علت پوشش ضعیف کابل‎کشی باشد. ازاینکه از کابل‎های با کیفیت استفاده کرده‎اید، مطمئن شوید.

مشکل ۲ :استاتیک، پارازیت یا ویدئوهای دست‎ساخت در تصویر رایانه‎ای
راه‎حل:
معمولا شما می‎توانید اشتباهات ویدئویی فراوانی را با استفاده از یک کابل با کیفیت بالا (با حداقل طول ممکن) برطرف کنید. برای نتایج بهتر ما استفاده از کابل‎های VGA یا DVI را برای پروژکتور توصیه می‎کنیم. کابل‎های کامپوزیت و S-VIDEO تصویر پارازیت‎داری را به وجود می‎اورند. سعی کنید طول کابل را کمتر از ۳ متر درنظر بگیرید. اگر که به کابل بلندتری جهت نصب نیاز داشتید، از اینکه از کابلهای ضخیم‎تر و با پوشش خوب استفاده کرده‎اید، اطمینان حاصل کنید.

مشکل ۳: هیچ تصویر رایانه‎ای از پروژکتور دیده نمی‎شود.

راه‎حل‎های ممکن:

  • از اینکه پروژکتور ورودی درستی را جستجو می‎کند، اطمینان حاصل کنید. (راهنمای کاربر پروژکتور را ببینید) اگر منبع خودکار خاموش است، لازم است به صورت دستی منبع را تغییر دهید. دکمه ویدئو یا منبع خودکار را از روی صفحه کلید پروژکتور یا کنترل بفشارید. این دکمه در ویدئوپروژکتورها معمولا source نامگذاری شده است.
  • کابل رایانه متفاوتی را امتحان کنید. ممکن است اشکال از کابل باشد.
  • رایانه را با یک نمایشگر رومیزی تست کنید تا از اینکه سیگنال فعالی را از سمت لپ‎تاپ یا رایانه رومیزی دریافت می‎کنید، مطمئن شوید.
  • پروژکتور را با یک منبع رایانه‎ای دیگری امتحان کنید.
  • برای کمک بیشتر در نصب صحیح تنظیمات نمایشگر، راهنمای کارت گرافیک رایانه را ببینید.
  •  

مشکل ۴:تصویربه طور کامل مستطیلی نیست. (keystone دارد)
راه‎حل:
اگر کناره ها زاویه دارند، لازم است که شما جلوی پروژکتور را بالا یا پایین ببرید. همچنین بیشتر پروژکتورها دارای اصلاح keystone عمودی دیجیتال هستند که شما می‎توانید از منوی پروژکتور آن را تنظیم کنید. اگر بالا یا پایین تصویر زاویه‎ دارند، لازم است که شما پروژکتور را به سمت چپ و راست بچرخانید تا تصویر مستطیلی شود. بیشتر پروژکتورها اصلاح keystone افقی دیجیتال ندارند.

مشکل ۵:تصویر متناسب نیست. (برای مثال خیلی بلند یا خیلی کوتاه به نظر می‎رسد)
راه‎حل:
نسبت تصویر بر روی پروژکتور و یا رایانه به طور نادرست تنظیم شده است. از این که نسبت تصویر پروژکتور و رایانه یکی هستند، مطمئن شوید. شما در منوی پروژکتور می‎توانید نسبت تصویر را تنظیم کنید. شما در بخش مشخصات نمایشگر می‎توانید نسبت تصویر را با تغییر دادن رزولوشن تنظیم کنید.

۱۶:۹ resolutions ۴:۳ resolutions
۸۵۴×۴۸۰ ۶۴۰×۴۸۰
۱۰۲۴×۵۷۶ ۸۰۰×۶۰۰
۱۲۸۰×۷۲۰ ۱۰۲۴×۷۶۸
۱۹۲۰×۱۰۸۰ ۱۲۸۰×۹۶۰
  ۱۶۰۰×۱۲۰۰

مشکل ۶:صدا خیلی کم است یا از بلندگوهای پروژکتور خوب پخش نمی‎شود.
راه‎حل:
ما به شما توصیه می‎کنیم که صدای رایانه را به یک دریافت‎کننده صوتی سینمای خانگی یا بلندگوهای رایانه پرقدرتی وصل کنید تا تجربه صوتی پرقدرت‎تری را داشته باشید. بلندگوهای پروژکتور  فقط برای فضاهای خیلی کوچک کاربرد دارد.

مشکل ۷: با ارائه خطای Out of range، پروژکتور نمی‎تواند به تکمیل و تنظیم تصویر بپر‎دازد

راه حل های احتمالی:

  • به مسیر Control Panel > Displays > Settings رفته و رزولوشن رایانه را به رزولوشن اصلی پروژکتور تغییردهید.
  • به مسیر Displays > Settings > Advanced > Monitor or Adapter > control panel رفته و refresh rate رایانه را بر روی ۶۰ هرتز تنظیم کنید.
  • کابل‎ها را چک کنید تا عاری از هرگونه تاشدگی بوده و پین‌های آن قطع یا کج نشده باشد(در کابل های VGA).
  • کابل دیگری را امتحان کنید. ممکن است کابل مشکل داشته باشد.
  • پروژکتور را با رایانه دیگری امتحان کنید.
  • کابل را دوباره در جای خود قرار دهید.

مشکل ۸:تصویر دچار رنگ سایه شده یا رنگ دچار مشکل است.
راه‎حل:
از طریق منوی پروژکتور، آن را به حالت کارخانه برگردانید. همه تنظیمات به جز زبان، ساعت کارکرد لامپ و تنطیمات شبکه به حالت اولیه برگردانده می‎شوند.
منبع را تغییر دهید. سعی کنید پروژکتور را به رایانه دیگری وصل کنید. اگر تصویر رایانه دیگری قابل قبول باشد، مشکل از سمت رایانه می‎باشد.
اگر مشکل رنگ هنوز هم پابرجا باشد، تاشدگی و شکستگی پین‎ها را بررسی کنید. اگر پینی صدمه دیده باشد، لازم است کابل تعویض شود.
صفحه لوگو را چک کنید. اگر صفحه لوگو یا منو رنگ‎ها را به درستی نمایش نمی‎دهند با فروشنده تماس بگیرید.

مشکل ۹:هیچ آیکونی بر روی تصویر نمایش داده شده من وجود ندارد. بر روی صفحه نمایش تنها wallpaper ظاهر می‎شود.
راه‎حل:
دسکتاپ رایانه بر روی حالت extended قرار گرفته است. اگر شما تصویر رایانه به همان شکل که بر روی صفحه نمایش است را بر روی پروژکتور می‎خواهید، لازم است حالت clone یا mirror را فعال کنید.

سایر سوالات مکرر

۱- چرا نمی‎توانم رنگ، رنگ سایه و سایر تنظیمات تصویر را تغییر دهم؟
بعضی از گزینه‎های منو بر حسب نوع سیگنالی که پروژکتور دریافت می‎کند، ظاهر خواهند شد. برای سیگنال‎های رایانه پروژکتور به شما این امکان را نمی‎دهد که رنگ، رنگ‎سایه ومیزان شفافیت را تغییر دهید. این نوع تنظیمات تنها برای منابع ویدئویی مثل VCR یا DVD player هستند.

۲- با استفاده از چه کابلی می‎توانم بهترین کیفیت تصویر را داشته باشم؟

نوع سیگنال کیفیت نوع رابط
انالوگ، کیفیت تی وی ضعیف Composite
انالوگ، کیفیت تی وی ضعیف S-video
سیگنال رایانه‎ای انالوگ خوب VGA
سیگنال رایانه‎ای دیجیتال عالی DVI
سیگنال رایانه‎ای دیجیتال عالی HDMI

۳٫اگر پروژکتور تصویر رایانه شما را شناسایی نکند، اطمینان حاصل کنید که لپ تاپ را برای نمایش روی صفحه و خروجی پروژکتور تنظیم کرده‎ باشید.

برای ویندوز ۷ و۸ شما می توانید دکمه Windows و“P” را چند بار تا انجام تنظیم فشار دهید. (یا این مراحل را به ترتیب انجام دهید Start Menu -> All Programs -> Accessories و سپس روی گزینه Connect to a Projector کلیک کنید و یا از میانبر Windows key و یا Command key + P استفاده کنید)

شکل1

Windows Start menu
Windows Start menu

اگر با انتخاب کلید‎های (پنجره ویندوز و p ) تصویر نمایش داده نشد، باید ببینیم درایور گرافیک سیستم نصب می‎باشد یا نه. برای این کار روی my computer راست کلیک می‎کنیم وطبق دستورالعمل زیر عمل می‎نماییم:

6

حال اگر گرافیک سیستم نصب نباشد، آن را نصب می‎کنیم و دیتا پروژکتور را راه اندازی می‎نماییم.

برای ویندوز های ویستا و اکس پی شما می توانید این کار را با فشار دادن دکمه‎ی Fn و دکمه تابع دیگری، به طور همزمان انجام دهید. در لیست زیر فهرست رایج ترین لپ تاپ‎ها و کلیدهای آنان که باید به طور همزمان گرفته شوند، قرار دارد:

کلید سازنده
Fn+F5 Acer
Fn+F8 Dell
Fn+F4 Gateway
Fn+F5 Hp (نه برای همه‎ی مدل‎ها)
Fn+F7 IBM/ Lenovo/ Think Pad
Fn+F7 Sony
Fn+F5 Toshiba
  • بر حسب نیاز یکی از گزینه‎های زیر را انتخاب کنید.

Untitled-2

در ویندوز ۷ و ۸ 

Duplicate: در این حالت تصویر بر روی صفحه نمایش و همچنین لپ تاپ نمایش داده می‎شود.
Extend: در این حالت تصویر شما بر روی دو مانیتور پخش می‎شود و می‎توانید مطالب مورد نظر را بین دو مانیتور جا به جا کنید.

Projector only : در این حالت تصویر فقط بر روی صفحه نمایش پروژکتور پخش خواهد شد.

11

عیب یابی و رفع مشکل

  • اگر فقط رایانه تصویر را برای چند لحظه نشان میدهد و بعد ارتباط قطع می شود، باید اندازه تصویر لپ تاپ را تغییر دهید. روش کار به صورت زیر است:

* نکته بسیار مهم: ویدئوپروژکتورها دارای یک رزولوشن اصلی هستند و برای نمایش کیفیت واقعی الزامیست تا کامپیوتر بر روی همان رزولوشن تنظیم شود. البته همه پروژکتورها تا حدی می توانند رزولوشن‌های بالاتر و پایین‌تر را دریافت کنند و آن را به رزولوشن خود تبدیل کنند اما این کار به شدت وضوح تصویر را از بین می‌برد. مثلا در نمایش محتوای دارای متن بسیار اذیت کننده خواهد بود.

در ویندوز ۷،۸ و ویستا:

بر روی دسکتاپ کلید راست کرده و رزولوشن  personalize ← display ← change display settings ←resolution را بر روی رزولوشن درست تنظیم کنید.

در ویندوز xp :

بر روی دسکتاپ کلید راست properties ← display ← resolution را بر روی رزولوشن درست تنظیم کنید. (باید تصویر آمده باشد، در غیر این صورت سیستم (لپ تاپ)را تعویض کنید و مراحل بالا را تکرار کنید)

راه حل دیگر :اگر تصویر به ویدئو پروژکتور منتقل نشد، می بایست وارد منوی ویدئو پروژکتور شده و سپس ورودی COMPUTER را انتخاب کنید تا مشکل برطرف شده و در ویدئو پروژکتور تصویر صفحه نمایش لپ‎تاپ را داشته باشید.

همچنین اگر نگه داشتن کلید ویندوز و فشردن همزمان کلید P، عمل نکرد و منویی را به روی صفحه نمایش لپ تاپ ظاهر نکرد، در این صورت می بایست کلید FN را از کیبورد نگه داشته و در همین حال یکی از کلیدهای F3 تا F8 که روی آن عکس مربوط به اتصال به ویدئو پروژکتور است را فشار دهید تا منوی مذکور ظاهر شود و سپس گزینه ی DUPLICATE را انتخاب کنید.

  • ممکن است کامپیوتر در حال ارائه به حالت sleep رفته و سیگنالی که از سمت پروژکتور فرستاده می‎شد قطع شود.
    برای رفع این مشکل، تنظیمات انرژی لپ تاپ را مطابق ان چه در زیر امده است، تنظیم کنید.

در ویندوزxp:

جهت غیر فعال کردن ویژگی های حالت power saving، به مسیر زیر بروید.
Start/settings/control panel/Power options
سپس  قسمت Power Schemes را انتخاب کرده و همه ۶ گزینه را بر روی حالت never قرار دهید و نهایتا بر روی save as و سپس روی apply کلیک کنید.
بر روی سربرگ advanced رفته و When I close the lid of my portable computer را در حالت none قرار دهید و در پایان ok را زده و از منوی “Power Options” خارج شوید.

در ویندوز ۷ و ۸:

جهت غیر فعال کردن ویژگی های حالت power saving، به مسیر زیر بروید.
start/control panel/power option
سپس به قسمت change when the computer sleeps رفته و گزینه put the computer to sleep را در حالت never قرار می‎دهیم ونهایتا بر روی save changes کلیک می‎کنیم.

ترجمه و تالیف : www.behprice.com ( شرکت هوشمند سازان ایمن پردازش)

HEADER  

# Daniel » 1395-11-07 20:29

Most of them must be coupled with regular monitoring, since they
are not totally successful.

Daniel

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تغییر کد امنیتی

جهت مشاوره رایگان برای عقد قرارداد پشتیبانی کامپیوتر و شبکه با شماره  22315862 ، 77583231، 88457701  تماس حاصل نمایید .

درباره سرویس رایانه

سرویس رایانه از سال 1387 فعالیت خود را آغاز نموده و آماده ارایه خدمات ذیل (عقد قرارداد پشتیبانی کامپیوتر و شبکه با شرکت ها و موسسات) حتی در روز های تعطیل می باشد :

خدمات ما :

  • راه اندازی و پشتیبانی شبکه های Domain & Workgroup
  • عیب یابی سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر و لپ تاپ
  • فروش کامپیوتر و قطعات و دوربین مدار بسته
  • فروش و نصب دوربین مداربسته (شبکه یا غیر شبکه) مشاهده از طریق اینترنت و تبلت و موبایل

تماس با سرویس رایانه

راه های ارتباطی جهت مشاوره رایگان و یا عقد قرارداد پشتیبانی شبکه و کامپیوتر :

  • 77583231
  • 88457701
  • 09376320561
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
جوملا فارسی